top of page

Munkatársak

IMG_6626%25202_edited_edited.jpg

Dr. Gaál Magdolna

Gaál Magdolna vagyok, bőrgyógyász-, nemigyógyász és kozmetológus szakorvos. 2004 óta végzek bőrgyógyászati és esztétikai lézerkezeléseket, 2010 óta esztétikai beavatkozásokat, mint pl. botulinum toxin kezelések, ráncfeltöltés, bőrfeszesítés hialuronsavval, felszívódó szálakkal. 2019 eleje óta a svájci - töltőanyagokat és kozmetikumokat gyártó - TEOXANE® cég magyarországi trénereként orvosok számára tartok rendszeresen esztétikai témában képzéseket. 2020. decemberében a Teoxane® cég felkért nemzetközi trénernek.

Esztétikai kezelések során a természetességre törekszem, valamint a pácienseim elvárását tartom szem előtt. A legtöbb ember nem szeretné, ha a környezete észrevenné, hogy valamilyen beavatkozás történt vele, csak szeretne szépen öregedni, fiatalosabb lenni, vagy jobban kinézni. A túltöltött, teljesen ránctalan, kifeszült arc nem mindenki számára vonzó. Sokan gondolják, hogy a bőrfiatalító kezelések következménye eltorzult, megváltozott arc, de ez nem kell hogy a fiatalosabb külső velejárója legyen, diszkrét változtatásokkal lehet javítani a megjelenésen úgy, hogy ne legyen nagyon “megcsinált” az eredmény. 

Nagyon élvezem azt a kihívást, amit a szakmám jelent, és nagy öröm, ha hozzájárulhatok pácienseim megjelenésének javításához, és így önbizalmuk növekedéséhez.

Új esztétikai klinikánkon, a Beauty Clinic rendelőben célunk az, hogy kellemes környezetben tegyük lehetővé vendégeink számára, hogy segítségünkkel kiválaszthassák a számukra optimális esztétikai beavatkozást, és hozzájáruljunk a kívánt külső eléréséhez. Beavatkozásainkat kizárólag nagyon magas minőségi követelményeknek megfelelő anyagokkal végezzük. 

9T7A9759v vv.JPG

Dr. Szász-Német Réka

Szász-Német Réka vagyok, bőrgyógyász, nemigyógyász és kozmetológus szakorvos. 1999 óta dolgozom az SzTE Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinikán, magánpraxisom a szegedi Arany Klinikán 2007 óta működik. 2015-ben kezdtem az Esztétikai Lézercentrumban szépészeti kezelésekkel is foglalkozni, a palettát az elmúlt években egyéb szépészeti beavatkozásokkal- pl. botulinum toxin ránckezelés, hialuronsavas ráncfeltöltés, bőrfeszesítés felszívódó szálakkal- is bővítettem.

 

A Beauty Clinic rendelőiben elegáns, barátságos környezetben, magas szakmai színvonalon igyekszünk teljeskörűen segítséget adni a fiatalos, magabiztos külső megőrzéséhez. A kezeléseket személyre szabottan tervezzük meg a legjobb, természetes hatású eredmény elérése céljából, és ezt az igazán üde, ragyogó megjelenés érdekében csúcsminőségű kozmetikumokból összeállított kezelési protokollal is ki tudjuk egészíteni.

IMG_7325_edited.jpg

Asszisztens

Mester Karolina

MarcsóCsillaIMG_4460.jpeg

Üzleti stratéga, coach

Marcsó Csilla

beautyclinic.jpg

Asszisztens

Ignácz Szilvia

beautyclinic.jpg

Recepció

Palásti Ildikó

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és látogasson el hozzánk a Beauty Clinic rendelőjébe!

Lenyűgöztük?

bottom of page