top of page

Bőrápolás, hámlasztó kezelések

Hiszünk abban, hogy bármilyen esztétikai beavatkozás eredménye akkor lehet csak tökéletes, ha a bőr is szép, egészséges. Klinikánkon professzionális ZO® SKIN HEALTH és TEOXANE® kozmetikumokat is forgalmazunk, melyek segítenek a bőr egészségének helyreállításában és az esztétikai eredmény megtartásában.

 

Amennyiben felkeltik érdeklődését a professzionális kozmetikumok, jelentkezzen be konzultációra, hogy személyre szabottan választhassuk ki az Ön bőrének megfelelő bőrápolási protokollt.

Jelentkezz a kezelésre!

ZO® SKIN HEALTH

TEGYE MEG AZ ELSŐ LÉPÉST!

Az életteli felhám olyan, mint egy gyermek bőre: sima felszínű, feszes, rugalmas, egyenletes színtónusú, természetesen hidratált, ellenálló, kontúrgazdag, gyulladástól és betegségek tüneteitől mentes.

A ZO® Skin Health termékcsalád alkalmazásával ez az állapot

szinte bármely életkorban elérhető és megőrizhető.

A ZO® Skin Health bőrterápiás és bőrápoló rendszere egyénre szabott tanácsadás és szakorvosi felügyelet mellett a felhám egészséges működésének helyreállítására és fenntartására törekszik. A Dr. Zein Obagi iránymutatása mellett kifejlesztett termékekben megtalálható hatóanyagok egyedülálló összetétele, valamint a speciális bejuttatási technológiák alkalmazása lehetővé teszi, hogy

– kortól és nemtől függetlenül – mindenki megtapasztalhassa a hosszútávon egészséges bőr élményét.

Bővebb információ: www.zoskinhealth.hu 

Hámlasztó kezelések

ZO® Skin Health Red Carpet Hollywood arc és dekoltázs kezelés: bármely, kifogástalan megjelenést igénylő fontos esemény előtt elvégezhető, ragyogást adó, bőrmegújító kezelés. Kényeztesse magát ezzel a kezeléssel, mely nem okoz kiesést a szokásos életvitelből, mivel nem okoz látható hámlást vagy egyéb zavaró bőrreakciót.

ZO® Skin Health három lépéses nagy intenzitású stimulációs mélyhámlasztás: intenzív bőrmegújulást eredményező, hámlással járó kezelés, mely leginkább ősztől tavaszig terjedő időszakban javasolt a szigorú fényvédelem szükségessége miatt. Ezt a kezelést csak megfelelő bőr előkészítést követően lehet elvégezni (ZO® Skin Health anti-aging protokoll minimum 8 hetes alkalmazása).

Az öregedés

TEOXANE® kozmetikumok

A magas színvonalú, svájci tudományos módszerekkel megalkotott TEOXANE® Cosmeceutical bőrápoló termékcsalád tökéletesen illik az esztétikai eljárásokhoz és kiválóan kiegészíti azokat. Az első dermokozmetikum, amely reziliens hialuronsavat tartalmaz. Prémium hialuronsavas termékeink úgy segítik megőrizni az esztétikai eljárások eredményeit, hogy egyúttal megnyugtatják, hidratálják és revitalizálják az Ön bőrét. A bőröregedés szemmel látható jelei tovább csökkennek, teljes otthonápolási rutin elérhető.

Anchor 1
bottom of page